Tuinaanleg Bedum

Deze prachtige tuin in Bedum geeft het ultieme binnen-buiten gevoel. Bij dit prachtige pand hebben wij in de winter van 2022 de volledige tuin mogen aanleggen. Nieuwe keramische 60x60cm tegels gecombineerd met gebakken waalformaat en diverse vlakken siergrind.

De borders in de tuin zijn gemaakt van aluminium in de kleur mat gitzwart, RAL9005. De buitendouche is van het zelfde materiaal als de bloembakken gemaakt. Gecombineerd met houten planken welke weer terugkomen als betimmering van de jacuzzi.

Naast de diverse soorten beplanting staat er in het grind een prachtige Pom-Pom olijfboom. Deze boom is rechtstreeks vanuit Spanje overgekomen en in de tuin geplaatst.

De tuin is voorzien van een grote overkapping gemaakt van eiken balken, oude rode dakpannen en zinken goten. In de overkapping is een glad gevlinderde betonvloer gestort met een uitsparing voor de jacuzzi. De wanden van de overkapping zijn gestuct in een zandgele kleur.

In de gehele tuin is in-lite verlichting toegepast. Op de overkapping zitten de ace up & down wandlampen, diverse scope lampjes in de borders en de leuke SWAY lampen tussen de Verbena en siergrassen door. Deze lampjes bewegen mee met de wind.